(241023) Hovězí žebra, Thajské curry & Quich – 23.10.2024/ 17:00

Tento kurz je o mase, čerstvosti, bylinkách a voňavém kořením. Uděláme si šťavnaté hovězí žebra s pikantní marinádou, limetkou a chilli. Dále zavítáme do Thajska, na místní specialitu, a to curry s kuřetem, čerstvou zeleninou s kousky zázvoru a hrstí voňavého koriandru. No a na závěr si upečeme vynikající quich s uzenou slaninou, smetanou, cibulí a děravým sýrem. To bude prostě pecka kurz! Těšíme se na vás u nás ve studiu! 

Kategorie: Štítek:

Popis

Kdy: [last-modified datef=’j. n. Y ‚ timef=“H:i“ format=“%date% v %time%“]

Doba trvání: 3h

Lektor: Martin Lev

Co se bude připravovat:

                   Šťavnaté hovězí pečená žebra se sladko-kyselou omáčkou

                   Kuřecí thajské curry s kešu ořechy, kokosovým mlékem a                                             citrónovou trávou

                   Quiche s vepřovou uzenou slaninou, voňavým sýrem, smetanou a                               rukolou

  • Cena zahrnuje
  • v ceně jsou nealkoholické nápoje
  • receptury
  • suroviny
  • zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin!

Subscribe to My Newsletter

Get access to my latest recipes by joining the weekly newsletterr

[mc4wp_form id="97"]
To Top