(241015) Francie & Portugalsko – 15.10.2024 / 17:00

Tento druh kurzu je o cestování. Francie & Portugalsko. Speciality jako jsou hovězí oříšek s kořenovou zeleninou nebo treska v pekáčku, skládaná s brambory, smetanou, bylinkami, kořením a zapečené do zlatova, to je to oč tu běží. A jako tečku si upečeme kuřecí paličky s limetkou, chilli a fazolemi, doplněné chorizem. Barva, chuť a zábava, to je právě tento kurz vaření!

Kategorie: Štítek:

Popis

Kdy: [last-modified datef=’j. n. Y ‚ timef=“H:i“ format=“%date% v %time%“]

Doba trvání: 3h

Lektor: Martin Lev

Co se bude připravovat:

  • Hovězí oříšek s kořenovou zeleninou, červeným vínem a čerstvým tymiánem
  • Bacalhau (treska) v pekáčku vrstvená se smetanou, brambory, bylinkami, kořením a zelenou cibulkou
  • Kuřecí paličky s limetkou a chilli, pečené fazole s chorizem, rajčaty a lilkem

 

  •  škvarkové brambory
     fazole a chorizo
     Bylinky a víno

Cena zahrnuje

  • v ceně jsou nealkoholické nápoje
  • receptury
  • suroviny
  • zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin!

Subscribe to My Newsletter

Get access to my latest recipes by joining the weekly newsletterr

[mc4wp_form id="97"]
To Top