Steakový glóbus – 29.9.2021/17:00

2 500 

Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Ukážeme si, ze které části maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíte si, jaké stupně propečenosti se v praxi používají, a jak se nazývají odborně v gastronomii. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz. Teprve vy je doladíte k dokonalosti. Ta to lekce je určená výhradně pro masožrouty – naučíte se připravovat steaky z býka i českého prasátka a kuřátka z jižních Čech.  Ke steakům se naučíte připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip. 

Zbývá Není skladem volných míst.

Kategorie: Štítek:

Popis

Kdy: [last-modified datef=’j. n. Y ‚ timef=“H:i“ format=“%date% v %time%“]

Doba trvání: 3,5h

Lektor: Martin Lev

Co se bude připravovat:

  • Filovaný hovězí steak s ostrou omáčkou ze švestek a pomerančové šťávy
  • Vepřový steak z krkovičky s uzeným kouřem, karamelovou cibulí a sezamem
  • Kuřecí steak s omáčkou ze sušených rajčat a smetany
  • Pečené brambory s červenou řepou a podmáslím
  • Pečená bagetka s čerstvým listovým salátem
  • Jasmínová rýže se šefránem

Cena zahrnuje

  • v ceně jsou nealkoholické nápoje
  • receptury
  • suroviny
  • zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin!

Subscribe to My Newsletter

Get access to my latest recipes by joining the weekly newsletterr

[mc4wp_form id="97"]
To Top