Popis
Kdy: [last-modified datef=’j. n. Y ‚ timef=“H:i“ format=“%date% v %time%“]
Doba trvání: 3,5h Lektor: Martin Lev |
Co se bude připravovat:
Cena zahrnuje
Změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin! |
2 500 Kč
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Ukážeme si, ze které části maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíte si, jaké stupně propečenosti se v praxi používají, a jak se nazývají odborně v gastronomii. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz. Teprve vy je doladíte k dokonalosti. Ta to lekce je určená výhradně pro masožrouty – naučíte se připravovat steaky z býka i českého prasátka a kuřátka z jižních Čech. Ke steakům se naučíte připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip.
Zbývá Není skladem volných míst.
Kdy: [last-modified datef=’j. n. Y ‚ timef=“H:i“ format=“%date% v %time%“]
Doba trvání: 3,5h Lektor: Martin Lev |
Co se bude připravovat:
Cena zahrnuje
Změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin! |