Kurzy

Italské masné lahůdky
Speciální membránové vaky Meatlux Vám umožní výrobu sušených masných lahůdek v běžné lednici, jakou najdete v každé domácnosti. Experimentovali jsme i s lososem, to bylo opravdu zajímavé a povedlo se! Více informací najdete na webových stránkách firmy: meatlux.cz Na tento kurz se nevztahují žádné vouchery a dárkové kupóny prodané nebo vystavené studiem Šelma v kuchyni!!!! Continue Reading
Polévkový glóbus světa
Polévka je grunt, polévka je to co na stole nesmí chybět, polévka je začátek dne, polévka je prostě základ! Naučíme Vás polévky z celého světa. Začneme v Asii pak skočíme do Evropy a zastavíme se i v Americe. Pojdte si zavařit a ochutnat různé polévky, husté, vývarové, zeleninové i masité. Kurz, který si říká o Continue Reading
Kulinářský Glóbus-degustace
Degustační večer ve studiu Šelma v kuchyni Kulinářský Glóbus. Je to speciální a jedinečné vaření z čerstvých a originálních surovin, které byli nakoupeny právě pro tento den. Připravují je pro Vás kuchaři našeho studia!! Ochutnávka světových specialit z Evropy, Asie, Ameriky a Japonska. Degustační vaření s intenzivní chutí, barvou a čerstvostí, se bude odehrávat přímo Continue Reading
Steaky na talíři
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si jaké stupně propečenosti se v praxi používají, a jak se Continue Reading
Degustační kurz steaků
Budeme připravovat steaky z býka plemene Charolais CZ a Aberdden Angus US. Ukážeme si, které části masa se hodí na steaky, odkud pochází, kde se nachází a jak se připravují. Máte se na co těšit, protože to bude zážitek. Budeme Vám připravovuat degustační menu s povídáním a zajímavostmi ze světa steaků, dipů a speciálních příloh. Continue Reading